Benjamin Franklin, øre, og millioner af Dollars$ $$

1. på Benjamin Franklin:
I 1757 udgav Benjamin Franklin “The måde til rigdom”, en grundlæggende oversigt over sin 25 år “Fattige Richards Almanac.” I “Vejen til rigdom” hedder hæderlig Mr. Franklin følgende:
“Derefter siden, som han siger, låntager er en slave til långiver, og skyldneren til kreditor, foragt kæden, bevare din frihed; og vedligeholde din uafhængighed: være flittig og fri; være nøjsom og gratis. I øjeblikket, måske du kan tænke dig selv i blomstrende omstændigheder, og at du kan bære en lille ekstravagance uden skade; men For alder og ønsker, gemme, mens du kan; Ingen morgensol varer en hel dag…”
Der er et chock fuld af stor visdom at være erfaringer fra dette afsnit med tekst. Jeg vil opfordre dig til at læse den grundigt, og absorbere så meget som du kan fra denne mand. Han var jo bare en mand. Men en stor mand. Benjamin Franklin troede faktisk, at du er ikke anderledes end han. Han troede også på hårdt arbejde og udholdenhed og værdien af Tidsstyringsspil. Disse basale leveregler, kunne hvis mestret, føre dig ned ad samme sti af enorme rigdom som Benjamin Franklin.
Men i dag, jeg ønsker at fokusere på den sidste sætning. Mr. Franklin rådgiver, at uanset hvordan tingene kan nu synes, din egen morgensolen ikke evigt. Det betyder, at du bare skal lære at genkende værdien af penge, strømmen af penge, og den rigdom, der kommer, blot ved hjælp af denne magt til at skubbe fremtiden, som modsætning til udgifter det hele på de ønsker og begær genereret af i dag. Det er nu, ikke så, at du skal gemme. Det er gennem modstå fristelser og ønsker, og gemme mens du er i stand og yngre, at du kan stige ud over din morgensol, og flytte nogensinde så støt ind i et liv i rigdom og økonomisk velstand.
Mr. Franklin er også kendt for en anden berømt citat:
“En Penny Saved, er en Penny Earned.”
Jeg ved, jeg kender. Det er kedeligt, right? Denne viden er næsten 225 år gamle, så hvorfor være opmærksomme på det nu, right? Du har hørt den en million gange, og spare penge har aldrig løst dine problemer før, højre?
Jeg hører dig græde. Men lad os sætte en 21st century spin på det hele. At tage et par, meget enkel, meget smertefri skridt… Vil bevæge dig passivt, forsigtigt, og ubesværet hen imod at blive velstående. Alle, gennem akkumulering af kompoundering øre.
2. på øre:
{Jeg har tænkt mig at tale om 401K, men uanset hvad dit firma eller din arbejdsgiver tilbyder, uanset om det er en 403B eller ellers de samme principper gælder.}
Du skal blot deltage.
Jeg plejede at være en manager i en meget stor virksomhed, og jeg troede fuldt og fast, at jeg var lige så ansvarlig for min medarbejderens personlige finanser, som jeg var for deres arbejdsprodukt. Jeg vil ikke nøjes med en simpel årets udgang diskussion om programmet tilgængelige 401K. Jeg vil vejlede hver medarbejder, ugentligt, indtil de enten afslutte af ren udmattelse, eller deltaget i 401k. Hvorfor? Fordi jeg vidste, at denne ene ting vil ændre deres liv for evigt. Og det er sandt. Det gør. Selv i dag. En herre, for eksempel, jeg stadig blive i kontakt med. Han har samlet tusinder af dollars af dybest set gratis penge, og han har ikke standset takke mig lige siden. Det gør mig føle sig stor. Det var sådan en simpel ting, noget, som nogen af os kan og bør gøre, og alligevel, hvis jeg aldrig presse ham til at gøre denne forpligtelse, der ville have? Hvor ville han være nu?
401k, i en meget kort nøddeskal, er din helt egen tax-free kurtage konto. Du kan generelt gemme op til 16% af din årlige indkomst, skat gratis… Ja, skat gratis!!! Disse penge kan bruges til at finansiere en række investeringer, men generelt, gensidige fonde er let tilgængelige, lige fra Aggressive, til moderat, til konservative. 401K tilbydes af mest velrenommerede og omsorgsfuld selskaber.
Men vent, det bliver bedre. Ikke alene kan du gemme op til 16% af din årlige bruttoindtægt, men, og her er den kølige del, mange virksomheder vil passer en procentdel af dine midler, spænder overalt fra 4% til 50% og BEYOND, afhængigt af back-end gavner din virksomhed tilbyder. Så lad os sige at din virksomhed tilbyder dig en 4% matches midler pakke med din 401k… Er du klar over magten i denne vigtige rigdom bygning, tax-free enhed? Du kan give dig selv en rejse… En skat gratis rejse… En 4% rejse… Lige nu. Simpelthen, ved at deltage i din 401k.
Nu, for den mest fremragende del af handlen. 401k kan sættes op til automatisk bidrag, før skat. Så din arbejdsgivernes revisorer vil automatisk tage dine penge ud, og match midlerne, og dette vil alle være gjort uden besvær, med nogen arbejde fra din side overhovedet. Dette er en fantastisk passiv, let at gøre, rigdom bygning mekanisme.
Så så vidt gemme dit øre gå… Hvis du har en lille sparegris ved siden af din seng, og ingen 401k gå… Smide sparegris… Det er værdiløst. Du skal START ved at oprette din 401k, og uddrager alle disse fantastiske fordele af denne rigdom, opbygning af køretøjet.
En anden ting: normalt, et selskab kun forpligtet til at match midler op til 6% af din løn. Dette er en stor benchmark, en stor mål at arbejde hen imod. Prøv at oprette din 401k på 6% af din løn, og derefter øge det som du kan. Du vil være gåse-bump overrasket over hvor lidt dette påvirker din tage hjem løn, fordi igen, 6% er at blive taget ud af din bruttoløn, før skatter er taget ud.
3. på millioner og millioner og millioner af Dollars!:
Vent! Lad os gøre nogle matematik!!! Hvad ville der ske, hvis…?
Hvis du har tjent $50.000 om året, og lad os sige du arbejdede op til matches 10% deltagelse fra din side, med 6% midler fra din arbejdsgiver… Hvor lang tid ville det tage for at komme til en million dollars?
Godt, lad os antage, du starter med en saldo på nul i en alder af 30, med et 8% afkast i gennemsnit for dine investeringer, en forventet 5% årlige raise og en forventet 4% sats på inflation. Nu lad ikke disse fakta får du overvældet… Du vil arbejde din egen detaljer senere. Her er punktet:
Lang historie kort, du får at $1.000.000 i en alder af cirka 59. Derefter, denne konto vil betale dig for 75% af din førtidspension løn indtil en alder af 85!!!
Gør der lyder temmelig godt?
For mig lyder det fantastisk!!! Grunden hvorfor, fordi du kan tænke på 401k som din bygget i Benjamin Franklin penny-besparelse plan, uden næppe at løfte en finger. Det er din back-up, det garanterer dig en glad og sikker pensionisttilværelse, muligvis så du kan gå på Pension mens stadig i din 50 ‘s, og som jeg fortalte dig før, du vil NÆPPE varsel deltagelse, fordi de penge, du lægger i 401k er helt skat læ , så du ikke føler Brod kommer payday.
4. konklusion:
Rigdom sker i en serie af øjeblikke, fra dag til dag, uge for uge, måned til måned, år til år, årti til årti, generation til generation… Hvis du kan opbygge rigdom og velstand som en levetid bestræbelse, kan du virkelig begynde at forstå, hvilken finansiel rigdom er, og hvordan Benjamin Franklin erhvervet det.
Jo bedre du får, jo mere af de grundlæggende trin, som du tager, jo hurtigere du kan opgradere til de mere avancerede trin, hvilket resulterer i hurtigere rigdom bygning, og som resulterer i større erhvervelse af millioner og millioner og millioner af dollars, under stigende af din helt egen, velstående morgensol.
Men selvfølgelig, det starter med øre.
Vi har nydt at give denne information til dig, og vi ønsker dig held og lykke i din stræben. Husk at altid finde gode råd fra dem, du har tillid til, og aldrig vende ryggen på din egen sunde fornuft.
Med venlig hilsen, Tom Levine
Udgiverens retninger: denne artikel kan frit distribueres så længe som ophavsretten, forfatterens oplysninger, ansvarsfraskrivelse, og en aktiv link (hvis muligt) er inkluderet.
Disclaimer: Udtalelser og udtalelser i artiklerne, anmeldelser og andre materialer heri er dem af forfatterne. Mens hver omhu i udarbejdelsen af disse oplysninger og ethvert forsøg på at fremlægge ajourførte og nøjagtige oplysninger, kan vi ikke garantere, at unøjagtigheder ikke vil forekomme. Forfatteren vil ikke blive holdt ansvarlig for ethvert krav, tab, skader eller gener forårsaget som følge af eventuelle oplysninger inden for disse sider eller oplysninger via dette websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *