Det nye paradigme for iværksætteres succes

Iværksætterånd er en stor magnet til at levere nye ideer, unikke metoder og innovative teknologier. Da gennemført på en ordentlig måde, at gøre mennesker til iværksættere forbedrer et lands økonomiske situation og støtte bæredygtige fremskridt. Overgangen til at blive iværksætter er imidlertid ikke at håbefulde til alle. Risici og usikkerheder involveret i at starte en ny virksomhed kombineret med stagnerende økonomi afskrække folk til at optrappe til pladen og tage en swing.
Global Entrepreneurship Monitor på sin januar spørgsmål støttet denne kendsgerning og sagde, at iværksætteraktiviteter i USA faldt lidt (om 5%) over et år til 11,3% i 2004. Amerikanerne plejede at være på 16,6%-niveauet i 2000.
Overraskende, går teenagere, der ville være de næste generations iværksættere i USA ind for kører deres egne virksomheder. I en undersøgelse foretaget af Kauffman Center for virksomhedernes ledelse, konstateredes det, at 67% af de unge (i alderen 14-19) var interesseret i at give et skud til iværksætteri. Tal ville være tilbøjelige til at forbedre i USA over tid.
Selv om nye generation er klar til at køre numre op, er der to grundlæggende problemer at løse før tilskynde dem til at læne sig frem.
Først er mætning af amerikanske og vesteuropæiske markeder hvor både give innovationer mindre chance for at overleve. David E. Gumpert, i sin artikel, “For iværksættere, en hårdere verden” taler om dette spørgsmål. Kina faktor og store organisationer tilbøjelighed til at træde selv i meget små, umodne markeder dræbe chance for iværksættere at finde niche spiller. Han konkluderer afhøring om mættede markeder er ikke urimeligt at bede og der er indlysende foruroligende tegn på horisonten. Hans punkter skal tages alvorligt.
Andet kan betegnes som manglende midler, behov og / eller motiv. En stor forretningsplan uden finansiel støtte ville aldrig nå for at sigte højt. Eller rødmen millioner af dollars til en løsning, som markedet ikke er klar til ville være en fiasko. Værste fald ville være at levere alle men ikke tilskynde folk til at køre deres egen virksomhed, hvad US står overfor i dag.
Selvom begge problemer kan accepteres som virkelighed i en global økonomi, bør de ikke hindrer behovet for et nyt paradigme til at tage iværksætterånden på det næste niveau.
Formålet med det nye paradigme skal være alt om omdefinere iværksætteri. Underligt nok, dækker konceptet om iværksætteri en masse emner lige fra kører forretningen til timing markedet hvor system håber par af enkeltpersoner til at samarbejde for at bringe en ny tilgang til markedet. De forventes at overgå alle vanskeligheder og blive en succeshistorie.
Behovet er imidlertid meget forskellige. Iværksætteren, gælder som et begreb, der for en person, der indfører en ny enhed til at tilbyde et nyt eller eksisterende produkt eller service i en ny eller eksisterende marked. Ansvaret begynder og slutter ved danner og kører enheden. Tanken om et produkt eller service, strategien og søgen efter investeringer skal tages særskilt. Men i dag er systemet styrker iværksættere at gøre dem alle. Utvivlsomt, dette tvinger dem til at skære sig selv tynd og tillader ikke dem at påtage sig deres virkelige roller.
Første; innovator, iværksætter og strateg er forskellige mennesker, så de skal adskilles. For det andet, en ny model, der forbereder en jorden for innovatorer, entreprenører, industri analytikere og investorer skal indstilles som lader dem diskutere og arbejde med hinanden. Med en klar definition af alles rolle; innovatører kan være fri for at tage risikoen for at blive iværksættere, iværksættere, ved at satse på forskning og strategi specialister viden, kan være federe på deres rejse. Oven i alt, vil investorernes formodede risici drastisk mindske.
I dag, investorerne tillid due diligence processen inden der træffes en beslutning. Problemet er, på så kort tid, siger en måned, fatte alle data om markedet er ikke muligt. Anden ting er, der kan være bedre tilbud derude hvor investorer kan have bedre sandsynligheden for at tjene flere penge.
Derfor, den banebrydende, behandlet ovenfor, vil være en stærk videnbase for alle, der er villige til at omdanne en idé til en rentabel virksomhed. Den nye jorden vil bede folk om at fokusere på hvor de er stærke på, snarere end at bede dem om at tage ansvar for alle. Så, succesraten for nyoprettede virksomheder vil øge og flere enkeltpersoner vil være villig til at være en del af denne proces.
Så snart at være iværksætter ikke vil blive betragtet som slutningen men betyder at levere idéer, ville de bevæger sig fremad på iværksætteri være lettere. Det er derfor; en ‘fokus på hvad du er god til’ tilgang skal tages straks til placere iværksætteri betingelse bedre for de kommende iværksættere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.