Konvertering af selvstændig virksomhed til Franchise

I den seneste tid har der været forekomsten af konvertering af uafhængige virksomheder i samme branche i franchise enheder. Dette har fremmet anledning og væksten af en række franchise systemer. Det spørgsmål, der opstår i hovederne på alle forretningsmænd er nu, om overvejer franchise er lønnet. Mens venturing i franchise skal fordele og ulemper ved det bedømmes ordentligt. Først derefter kan du, forretningsmand, fortsætte mod konvertering af din uafhængige virksomheder til franchise. Der er både fordele og ulemper ved konvertering af din virksomhed ind i en franchise.

Af denne konvertering kan du få en betydelig markedsføringsmæssig fordel, hvis du er forbundet med en etableret brand. Dette er især så hvis brandet har en national eller regional betydning. Førende mærker køre automatisk i flere kunder og dermed mere overskud. Igen, en betydelig købekraft besparelser er opnået ved at være forbundet med et stort system, at have meget bedre forhandlingsstyrke end en enkelt uafhængig aktør. Desuden ved at ændre er for at franchise fordelene ved et operativsystem af en bekymring for valg, som er testet og bevist ved mange andre operatører har produceret det højeste mulige niveau af succes i erhvervslivet, opnået.

Der er også nogle ulemper, liggende i konvertering selvstændig virksomhed til franchise. Gebyrer og operationelle fleksibilitet udgør som vigtige ulemper. Franchisetager konvertering kræver betale både indledende og løbende gebyrer. Disse er de gebyrer, der repræsenterer de udgifter, som ikke afholder ved en uafhængig operatør. Så er det meningsløst at vælge franchisen medmindre den øgede forventede indtægter, omkostningsbesparelser og rentabilitet vil mere end opveje gebyr omkostninger. Igen, en franchise-system har mange regler baseret på som en franchise forretning er at køre nogle som kan virke ubehageligt. Dette er ikke tilfældet i selvstændig virksomhed.

For at vurdere udsigterne til konvertering kan franchisegiveren gennemføre et business review af den eksisterende drift og informere den potentielle franchisetageren til centrale afgifter, som kræves i konverteringen. På denne måde kan de fordele, der vil tilflyde erhvervsdrivende efter konvertering angives. Derfor kan en klog beslutning tages overvejes af rentabiliteten udsigter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.