Forfattere: Din bog har brug for en lydbog!

Men i den virkelige verden, nogle gange er du bare ikke op til det. I en ideel verden, ville du læse for eller med dine børn hver dag. Bedst af alt, lydbøger lad alle børn læse når som helst og ethvert sted. Når disse øjeblikke opstår, så lad en professionel træde til og gøre læsning for dig. Læsning ekspert Mary Beth Crosby Carroll fortæller Scholastic, at begge er nyttige. Vores hovedkontorer er baseret i Bath, UK og Rhode Island i USA. Teknologien, antallet af offentliggjorte titler, de fordele, som lydbøger tilbyder over papir – Lydbøger er nu en ægte alternativer til papir. Hvis du har holdt ud til en god pris eller overvejer at give en Kindle som en gave denne feriesæson, lydbøger (klik her) nu er et godt tidspunkt at spare på en af de bedste e-læsere til en fantastisk pris.

Og næste gang din finger svæver over at spille knappen, kan du være begejstret ikke kun om de tegn og indstillinger, og hvad der vil ske næste, men også om den lange liste over gode effekter, at lytte vil have på dig og de mennesker, du elsker. Kids Audio Books – Et andet websted for børns lydbøger med over 300 samlinger. Takket være sin enorme reklame budget, Amazons Audible site er fortsat den mest kendte navn i branchen. Selv om Audible dominerer markedet for lydbøger, er der helt sikkert plads til, at kæmpen som Spotify kan passe ind. Men kan lydbøger berige dit liv og din families liv på måder, du ikke har overvejet før?

Mens leje din egen tekniker og lydstudie kan koste en masse, der er andre måder- selv gratis dem- til at producere dine egne lydbøger. Og hvis du læser en historie, der finder sted i et fællesskab, der ikke er som din egen, kan en dygtig fortællers autentiske regionale accent- og talemønstre hjælpe dig med at feje dig væk og ind i en anden verden. Daniel Willingham, en professor i psykologi ved University of Virginia, forklarer Time, hvordan en fortællerens “bøjninger eller intonations” hjælpe os med at samle op på visse betydning og følelser. “I denne rolle, vil du være ansvarlig for den kreative tilsyn, indholdsstrategi, redaktionelle og programmering, og udførelse af vores Audiobook strategi,” forklarer sin jobannonce, som blev spottet og tweeted af freelance strategi direktør Katya Kotlyar.

Hvis du er en ivrig lydbog lytter, så har du følt den lækre forventning om at trykke på “play”, når du er klar til at dykke ned i næste kapitel i en lydbog. Rayner skriver i Psychology Today, at lytte til lydbøger minder hende om den komfort, hun følte, da en forælder læste for hende som barn. Rowling lydbog – en berømthed genlæsning af Harry Potter og De Vises Sten – vi spekulerede på, om det antydede ambitioner om at gøre mere med lydbøger. Og hvad en gave, der er: Al verdens musik (mere eller mindre) lige ved hånden, med muligheder for offline lytning, afspilningsliste deling og meget mere.

De bruges i virksomhedernes verden til at viderebringe oplysninger via hjemmesiden og mediale spillere. › Hvad er “Bedste venner” på Nintendo Switch? Løb til musik, du elsker, kan være meget forfriskende, og du kan vælge spillelister, der passer til den slags løb, du laver. Netflix Jeg har været en Netflix abonnent, så længe jeg kan huske, så jeg er altid chokeret over at opdage, at nogle folk ikke har tjenesten. For dem af os, der elsker bøger, kan det betyde, at vi har stakke af ulæste bestsellere på natbordet, at vi holder planlægger at komme rundt til og en spand-liste over de store klassikere, som vi altid har ønsket at læse, men har aldrig fundet tid til. Men det i sidste ende vove sig ind i forskellige områder såsom underholdning enhed som lyd og videoafspilninger for at få den større andel i tech markedet.