Spar penge på gas: Hvor skal man kigge efter gasrabat

Gaspriserne er stigende, og vi bruger en masse penge på brændstof, ikke kun for vores daglige pendler, men også for vores rejsebehov. Heldigvis kan vi spare nogle penge på gas og holde vores regning på samme niveau eller en lille smule lavere. Bortset fra at køre bil, har jeg investeret nogle penge i en gas rabat kreditkort, og det har fungeret meget godt.

Hvor jeg kan spare penge

Jeg startede med at lede efter et kreditkortselskab, der specialiserede sig i gas, og som også havde en god kundeservice. Alle kreditkort har en anden rente, selvfølgelig, men gas rabat kreditkort varierer meget på den slags gas belønninger, du får. Få gas rabat procent og antallet af belønninger point, og du vil snart se, hvor mange penge du kan spare.

Du vil blive overrasket over, hvor mange kreditkort der tilbyder de samme tjenester og endda dem, der slet ikke har gasbelønninger. Men det er det værd. Kreditselskaber konkurrerer på prisen, og den med de bedste gas belønninger vil nemt overgå andre på gas alene.

Sådan fungerer det

Den måde, det fungerer på, er ganske enkel – du modtager en hurtig faktura, du bliver nødt til at betale pengene i slutningen af måneden, hvis du ikke har betalt dem endnu, og kreditkortselskabet vil tilføje gaspenge tilbage til din konto, eller de kan kreditere beløbet til din saldo.

For at drage fordel af dette program skal du betale det inden udgangen af måneden. Ellers er rabatten blot krediteret din saldo. De, der ønsker at opretholde deres diskonteringssats, kan gøre det, men du vil ofre ekstra kontanter oven i det, du betaler for gas.

Den uovertrufne gasrabat

Dette system er ligetil og ligetil: Du behøver ikke at betale det, fordi det kombinerer køb af gasrabatten med den ekstra cash back, du måske får fra at gå et bestemt mærke eller en foretrukken butik. Den bedste slags gas kører ind i en af de intet andet end tankstationer. Men selv der kan du få en bedre aftale der.

Men værdien er helt sikkert kendt: Selv med bare en rabat på gasformmærker som Citgo er din opsparing enorm.

Hvis du vil se mere om dette program, og de bedste tilbud gå til: http:// Coho.com/uryou slik / en_ front

Den anden strategi er at have dit eget lager. Fyld tanken inde i garagen, og du får meget mere end blot fem eller ti eller tyve cent per gallon. Du kan få hele eftermiddagen prisen på dagen i stedet for slutningen af dagen pris (eller endda slutningen af dagen selv, for den sags skyld).

Læs også: Spar penge på lån med hurtigudbetaling.dk

Ting, du skal undgå

Bare husk, at dette program har mindre værdi for dem, der betaler høje priser for gas: du får meget mindre gas pr gallon, hvilket er indlysende. Det er meget for dem, der bruger tusindvis af dollars på brændstof.

Jeg holdt en gammel bil, som jeg handlede ud for en ny på regelmæssig basis. I stedet for at bruge en masse penge på gas til min bil lærte jeg at køre på den, hvilket fik mig til at sætte pris på det mere. Oven i dette, efter et par dage, blev jeg fortrolig med at køre det, så det er en anden grund til at elske det.

Jeg vil være ærlig: den største udgift på en bil er gas. Sælgere foreslår, at du falder $ 40 per måned på gas i bytte for regelmæssig bil vedligeholdelse og en bedre bil. Det er en god idé. Brug pengene på noget andet, så du kan skære ned i gasforbruget.

Men hvor meget ekstra kan du virkelig spare ved?

Hvor meget jeg sparede

Jeg besluttede at beregne, hvor meget jeg ville have sparet ved at tage $ 2000 ud af prisen på en ny bil i fem år.

Svaret: Futellease shockulus. Med andre ord, hvis jeg ejede min egen bil, sandsynligvis ville jeg have sparet $ 7.200. Da gas på det tidspunkt var $ 3,00 per gallon, jeg var nødt til at komme med den slags penge til at købe bilen.

Og hvad med andre bil-relaterede omkostninger?

L ounce af forebyggelse er værd et pund af helbredelse, som forskerne fandt ud af. Da så mange penge bliver brugt på at fylde vores gastanke, vil $ 200 være meget bedre end $ 360. Resten af pengene dækker forsikrings-, licens- og vedligeholdelsesgebyrer.

Det betyder, at jeg kan falde ned til en mindre bil eller sætte flere penge ned på den bil, jeg køber, og spare endnu flere penge på finansiering og forsikring. Men den bedste del af det er: Jeg har helt undgået at betale tusindvis af dollars i renter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.