Hvordan falske økonomiske signaler forvirre investorer?

Medmindre fagforeningerne følger de studerendes eksempel på modstand, kunne disse nedskæringer ikke stoppes. Len McCluskey, generalsekretæren for den magtfulde fagforening Unite, opfordrede til en koordineret indsats mellem studerende og fagforeninger mod den offentlige sektor nedskæringer i Con-Dem-regeringen. Fagforeningsarbejdere havde sunde fagforenings “lønpræmier” eller lønstigninger som følge direkte af at arbejde under en fagforeningsforhandlede kontrakt. Den store stigning i fagforeningsmedlemskabet i 1930’erne fulgte vedtagelsen af National Labor-Management Relations Act of 1935, som specificerede, at arbejdere havde ret til at organisere fagforeninger, og at ledelsen måtte give dem en fair chance for at gøre det.

Det er ulovligt for en arbejdsgiver at straffe dig ved at give dig ekstra arbejde eller mindre ønskeligt arbejde som gengældelse for dit fagforeningsmedlemskab. Sammen leder de fagforeningen. Det nationale koalitionsparti og centerpartiet som følge af parlamentsvalget i 2011 kan føre til et mere direkte angreb på fagforeninger og arbejdstagerrettigheder i Finland. Den britiske arbejderbevægelse, der blev ramt af flere konservative regeringer i træk med nederlaget i minearbejderstrejken i midten af 1980’erne, havde været det mest synlige tegn på regeringens angreb på fagforeningerne, og den håbede på en genoplivning af dens indflydelse på den politiske beslutningstagning og en styrkelse af dens position inden for arbejdsmarkedsforhold.

Da New Labour kom til magten i 1997, jublede de britiske fagforeninger. Dockworker Power bringer overraskende paralleller frem i erfaringerne fra havnearbejdere en halv verden væk fra hinanden. Peter Cole bringer sådanne oversete oplevelser frem i lyset i en øjenåbnende sammenlignende undersøgelse af Durban, Sydafrika og San Francisco Bay Area, Californien. Ved at trække på en bred vifte af arkivkilder, interviews og teoretisk og sociologisk indsigt kaster Hollywoods kunstnere nyt lys over de måder, hvorpå Directors Guild of America har formet rolle og billede af instruktører både inden for Hollywood-systemet og i kulturen som helhed.

I Hollywood’s Artists, tilbyder Virginia Wright Wexman en banebrydende historie om, hvordan filminstruktører blev filmiske auteurs, der afslører og peger på indflydelsen fra Directors Guild of America (DGA). Styret af Frank Capra’s mantra “en mand, en film,” Guild har portrætteret sine instruktør-medlemmer som skaberne er ansvarlige for at dreje Hollywood underholdning i filmisk kunst. Man skal være opmærksom på, at en nyhedsoverskrifter siger “The Recovery er gradvist fortsat” vil ikke tiltrække nogen lyttere, eller læsere, www.akassemedlem.dk eller nogen annoncører. Bestemt en fremtidig domstol, hvor en af de siddende liberale er blevet erstattet af en konservativ kunne være mere parat til at vende Abood end den nuværende justices. Men fagforeningerne forventer typisk, at virksomhederne betaler højere standardlønninger, på grund af hvilke virksomheder muligvis skal tilbyde lavere yderligere ikke-lønmæssige kompensationer.